Onze 3xB methode

Veel IT projecten lopen spaak en slagen er niet in om hun doelen te bereiken. Dat is zonde, want het kost de klant tijd en geld, en het ontwikkelteam motivatie en plezier. Bij Softdigital zorgen we ervoor dat dit niet gebeurt door onze eigen 3B-methode toe te passen.

Bedenken Bouwen Beheren

Je kunt allereerst rekenen op deskundig advies. We zijn in staat om naar je te luisteren, zaken in kaart te brengen en helder uit te leggen wat wij voor jowu ontwikkelen, we handelen praktisch en efficiënt. Je praat altijd met één persoon met inhoudelijke en technische kennis. Wij werken Agile, waardoor je controle hebt over zowel de opdracht als het budget.

Grip op het project

Wanneer we besluiten om samen te werken, is het van belang dat we beiden grip hebben op het project. Je wilt zicht hebben op de oplossing, de deadline en het budget, terwijl wij ons richten op het gebruik van de juiste techniek, toekomstbestendigheid en kwaliteit van de software. Om deze reden volgt ieder project vaste stappen, waardoor we gezamenlijk kunnen werken en toch structuur en duidelijkheid hebben. Zo hebben we allemaal een houvast met een succesvol resultaat.

Projectmanagement

Je krijgt een vaste projectleider. Vooraf spreken we duidelijk de rolverdeling en verantwoordelijkheden af. Tijdens onze overleggen zitten er altijd een consultant met inhoudelijk en technische kennis  aan tafel.

  • Inventarisatie van je wensen
  • Offerte met fixed price & advies op maat
  • Bedenken
  • Bouwen
  • Beheren

Agile werken

Het ontwikkelen van software is een proces dat vooraf lastig is om van begin tot eind uit te tekenen. Echter, om controle te behouden over de oplossing, de kwaliteit en het budget, maken we gebruik van Agile. Agile staat voor flexibiliteit en aanpassing vermogen om een efficiënt resultaat te behalen. In de praktijk betekent dit dat we met behulp van gestructureerde processen en afspraken grip houden en zorgen voor een effectieve manier van werken. Tijdens het project hebben wij de mogelijkheid om te sturen op kwaliteit, terwijl jij de controle houdt over het budget, de deadline en de uiteindelijke oplossing.

Webshop laten maken
Patiënt portaal
Patiëntportaal voor behandeling en onderzoek
Bekijk case
Recruitment platform
Interactief recruitment platform voor management functies
Bekijk case
Webshop product configurator
Kunststof kozijnen zelf samenstellen en bestellen met de online configurator
Bekijk case
Mobiele trainings app
Mobiele App om supermarkt managers te trainen op risk-management
Bekijk case
Plan je videobelafspraak

Vul hiernaast op de planner je voorkeur in. Het kan vandaag nog, tot zo!

Liever direct contact?

Bel ons of stuur een e-mail.