Samen werken

We begeleiden en ondersteunen en ontzorgen waar nodig. Wij werken voor kleine en grote organisaties. Onze aanpak is helder en krachtig. In 3 stappen naar het gewenste resultaat.

 

Bedenken Bouwen Beheren

 

Je kunt allereerst rekenen op deskundig advies. We zijn in staat om helder uit te leggen wat we bouwen en we handelen praktisch en efficiënt. Er zal namelijk altijd één persoon met inhoudelijke en technische aanwezig zijn tijdens de bespreking. Daarnaast werken wij middels de Agile, waardoor je controle hebt over zowel de opdracht als het budget.

Grip op het project

Wanneer we besluiten om samen te werken, is het van belang dat we beiden grip hebben op het project. Je wilt zicht hebben op de oplossing, de deadline en het budget, terwijl wij ons richten op het gebruik van de juiste techniek, toekomstbestendigheid en kwaliteit van de software. Om deze reden volgt ieder project vaste stappen, waardoor we gezamenlijk kunnen werken en toch structuur en duidelijkheid hebben. Zo hebben we allemaal een houvast met een succesvol resultaat.

Projectmanagement

Je krijgt een vaste projectleider. Vooraf spreken we duidelijk de rolverdeling en verantwoordelijkheden af. Tijdens onze overleggen zitten er altijd een consultant met inhoudelijk en technische kennis  aan tafel.

  • Inventarisatie van je wensen
  • Offerte met fixed price & advies op maat
  • Bedenken
  • Bouwen
  • Beheren

Agile werken

Het ontwikkelen van software is een proces dat vooraf lastig is om van begin tot eind uit te tekenen. Echter, om controle te behouden over de oplossing, de kwaliteit en het budget, maken we gebruik van Agile. Agile staat voor flexibiliteit en aanpassing vermogen om een efficiënt resultaat te behalen. In de praktijk betekent dit dat we met behulp van gestructureerde processen en afspraken grip houden en zorgen voor een effectieve manier van werken. Tijdens het project hebben wij de mogelijkheid om te sturen op kwaliteit, terwijl jij de controle houdt over het budget, de deadline en de uiteindelijke oplossing.

 

Bedenken

Jouw idee, onze expertise. Samen maken we jouw idee concreet en maken we de juiste keuzes. Dat scheelt tijd en kosten. Bij ons begint succes met een goed gesprek. We gaan praten, denken en schetsen. Oh ja, dat gesprek is altijd 100% vrijblijvend!

Het idee

Alles start met een idee. Je hebt een idee voor een webapplicatie? Of misschien zit je met een probleem waar een software de oplossing kan bieden? Vertel het ons, wij denken mee in jouw verhaal.

Analyse

Tijdens een eerste gesprek starten we al met een analyse. Hierin luisteren we zowel naar je idee of probleem, maar bieden wij ook al technische mogelijkheden aan. We bespreken wat de ideale aanpak zou zijn om succes te garanderen.

Design

We tekenen de structuur van de software uit en beginnen het visuele aspect uit te bouwen. We zorgen voor een interface die aansluit op de huisstijl en de behoefte van de gebruikers.

 

Bouwen

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Een succesvol project herken je aan goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Wij realiseren dit met kleine stappen naar een groot resultaat

Elke organisatie, idee of probleem is uniek, daarom maken wij altijd maatwerk. Is dat niet duur, vraag je je af? Nee, want we hebben standaard al heel veel in huis en met een aanpassing maken we jouw maatwekr in orde. Snel en tegen een betaalbare prijs.

Architectuur

Ook software hebben er architecteur nodig, we maken een ?bouwtekening? van de dataabse en hoe de applicatie gaat werken. We doen dat in éénvoudige "taal" zodat iedereen snapt hoe het werkt.

Ontwikkelen

De programmeurs gaan aan het werk om de sofwtare daadwerkelijk te bouwen. Tussendoor test jezelf de werking en kunnen we daar waar nodig bijsturen. Zo besparen we tijd en vermijden dat een project vertraging oploopt.

Testing

Testen doen we lopedne het project, maar uiteindelijk draaien we een volledig test door vooraf vastgestelde scenario?s te testen op de juiste werking, maar ook op gebruikers gemak.

Training

De gebruikers worden uitgebreid getraind in het gebruik van de software. Dit kan van 1 pesoon tot grote groepen tegelijkertijd. Na de training vindt er ondersteuning plaats via (op maat gemaakte) instructie video's.

Lancering

Het moment waar we al die tijd naartoe gewerkt hebben. Tijd voor een woordje uitleg, oplevering en go-live. Je nieuwe webapplicatie staat vanaf vandaag online en zowel jou als anderen kunnen deze beginnen gebruiken.

 

Beheren

Technologie, en daarmee ook de software, evolueert voortdurend en heeft constante bijsturing nodig. Wij zorgen voor proactieve ondersteuning en bieden onze cloud infrastructuur aan in eigen beheer. 24x7 ondersteuning en beheer.

Managed Services

Is jouw site of applicatie klaar? Wij zorgen voor alle technische faciliteiten die de site of applicatie optimaal laten functioneren. Bovendien hebben wij een servicedesk die u op ieder moment helpt met jouw vraag of probleem. Ook ondersteunen wij uw organisatie bij het implementeren van de voor u gerealiseerde digitale oplossing, bijvoorbeeld door het trainen van medewerkers.

Cloud hosting

Jouw site of applicaite wordt gehost op ons eigen cloud netwerk. Deze premium servers zijn schaalbaar, stabiel, razendsnel en top beveiligd. En dat met een uptime van 99,9% over de afgelopen 5 jaar.

Updates

In de loop van de tijd zullen we updates uitvoeren indien dat nodig is, sommige door regelgeving of veiligheid, anderzijds door je eigen wensen.