Snel een eenvoudig je eigen ramen en deuren samenstellen

Ontdek hoe Hermetico een efficiënte en gebruiksvriendelijke webshop heeft gecreëerd, waar klanten eenvoudig ramen, deuren en meer kunnen samenstellen met behulp van een innovatieve configurator. Met een uitgebreide backoffice en naadloze koppeling met de productiefaciliteit, worden alle aspecten van de bedrijfsvoering geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

foto 1

De uitdaging

Hermetico produceert zijn eigen kunststof kozijnen en wil een nieuwe webshop opzetten om direct online aan de eindgebruiker te verkopen. Een van de belangrijkste vereisten voor de webshop is een uitgebreide online configurator waarmee klanten zelf snel en eenvoudig ramen, deuren, rolluiken en schuifpuien kunnen samenstellen en direct online kunnen bestellen.

 

Er is ook behoefte aan een volledige backoffice-oplossing om verschillende aspecten van de bedrijfsvoering te beheren, zoals financiële afhandeling, klantbeheer, orderbeheer, facturatie en online betalingen, productbeheer en configurator beheer. Bovendien moet er een naadloze koppeling worden gemaakt met de productiefaciliteit voor orderinvoer.

foto 2

De oplossing

Om aan de behoeften te voldoen, hebben we een uitgebreide backoffice ontwikkeld met behulp van Microsoft-technologie. Voor de implementatie van de backoffice maken we gebruik van ons eigen platform sd.ONE. De backoffice omvat alle benodigde functionaliteiten, zoals financiële afhandeling, klantbeheer, orderbeheer, facturatie en online betalingen, productbeheer en configurator beheer. Dit stelt het bedrijf in staat om alle aspecten van de bedrijfsvoering efficiënt en geautomatiseerd te beheren.

 

Daarnaast is er een naadloze koppeling tot stand gebracht tussen de backoffice en de productiefaciliteit, waardoor de order na (deel)betaling direct kan worden doorgegeven voor productie. Dit vermindert de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie in het productieproces.

Om ervoor te zorgen dat de webshop te allen tijde beschikbaar is en goed presteert, is er gekozen voor premium hosting van Softdigital. Dit betekend 24/7 monitoring van de webshop en heeft back-upfaciliteiten om ervoor te zorgen dat er geen gegevens verloren gaan bij eventuele storingen of problemen.

foto 3

Het resultaat

Dankzij de implementatie van de uitgebreide backoffice en de naadloze koppeling met de productiefaciliteit heeft Hermetico de webshop kunnen transformeren in een efficiënte en gebruiksvriendelijke verkoopomgeving voor particulieren en de zakelijke markt. Klanten kunnen nu eenvoudig en snel ramen, deuren, rolluiken en schuifpuien samenstellen met behulp van de online configurator en direct online bestellen.

De backoffice stelt het bedrijf in staat om de financiële afhandeling, klantbeheer, orderbeheer, facturatie en online betalingen, productbeheer en configurator beheer efficiënt te beheren. Dit heeft geleid tot een verbetering van de bedrijfsprocessen en een verhoogde productiviteit.

 

Dankzij de premium hosting van Softdigital is de webshop altijd beschikbaar en goed presterend. De 24/7 monitoring zorgt ervoor dat eventuele problemen direct worden gedetecteerd en verholpen, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt. Bovendien zorgen de back-upfaciliteiten ervoor dat er geen gegevens verloren gaan, zelfs niet bij eventuele storingen of technische problemen.

Al met al heeft de implementatie van de nieuwe webshop, de uitgebreide backoffice en de betrouwbare hostingoplossing van Softdigital ervoor gezorgd dat Hermetico-online.com/nl zijn bedrijfsprocessen heeft geoptimaliseerd, de klanttevredenheid heeft verbeterd en de verkoop aan particulieren aanzienlijk heeft verhoogd.

sdone

Ander werk waar we samen trots op zijn