Diensten

Slimme software diensten met impact

Ons team van specialisten ontwikkelt websites, platforms, services en tools die het dagelijks leven van mens en organisatie succesvoller maken. Betaalbare software voor elke organisatie.

Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als digitale oplossingen, producten en services het gewoon goed doen. Dat ze voorzien in een behoefte, aangenaam in gebruik zijn en jouw bedrijf of organisatie een boost geven. Ons digital team bouwt complete oplossingen met moderne technologie.

Door informatiebehoeften op te lossen en processen eenvoudiger of aangenamer te maken. Het verschil  maken in het dagelijks leven van mensen. Kortom: werk dat ertoe doet.

Webapplicaties

Standaard software is gewoon niet goed genoeg, daarom ontwikkelen wij webapplicaties op maat die gebruikers vooruit helpen. Maak slim gebruik van bestaande software door ze met elkaar te verbinden. We bouwen webapplicaties die te gebruiken zijn via een webbrowser en op elk gewenst apparaat. Wij hanteren een succesformule voor snelle, stabiele en beveiligde software om elke webapplicatie op maat te bouwen.

Online platforms & portals

Wil je een eigen portal of platform op maat, zodat je gebruikers hun taken gemakkelijker kunnen uitvoeren of omdat je inzicht wilt in de bulk aan data. Wij bouwen dat. Met onze kennis en kunde automatiseer je handmatige of papieren (klant)processen. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Mobile apps

Een mobiele webapplicatie is een essentieel instrument geworden in onze tijd van connectiviteit en mobiliteit. Met de snelle groei van smartphones en tablets is het gebruik van mobiele webapplicaties toegenomen. Deze software applicaties voor mobile devices, die worden geopend via een webbrowser op een mobiel apparaat, bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Software nabouwen

U wilt uw oude software vernieuwen met een betaalbaar, standaardpakket. Maar het moet wel naadloos aansluiten op úw vertrouwde processen en úw manier van werken. Dat kan met het nabouwen van Software. Wij maken onze standaard software uniek voor uw bedrijf. En klaar voor de toekomst.

Software ontwikkeling

Ontdek hoe onze expertise in software ontwikkeling eindeloos scala aan mogelijkheden bieden. Van op maat gemaakte portals en platform tot geavanceerde e-commerce en zaak-systemen, wij leveren oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw unieke behoeften. Applicaties of software laten maken doen we bij Softdigital samen, daarom is onze eerste GRATIS brainstormsessie altijd vrijblijvend.

Koppelingen

Wij hebben een zeer ruime ervaring in het maken van koppelingen tussen bestaande software van klanten en hun websites of applicaties. Het tonen van facturen uit een boekhoudpakket in een 'mijn omgeving' van jouw website, het inschieten van offerte aanvragen in je CRM pakket, het zijn maar een aantal voorbeelden hoe je van je website en online platform kunt maken. 

Interactieve infographics

Een interactieve infographic is een verrijking. Maak complexe informatie begrijpelijk en inzichtelijk op de meest creatieve manier. Met een interactieve infographic voeg je inhoud, interactie en dynamiek toe aan je communicatiestrategie. Dit verhoogt de verblijfsduur en bruikbaarheid op je site en het genereert een schat aan gebruikersdata.

Design & Strategie

Design & Strategie voor de ontwikkeling van webapplicaties is een cruciaal aspect van het creëren van succesvolle online platforms. Door de juiste combinatie van eenaantrekkelijk design en doordachte strategieën kunnen wij webapplicaties ontwikkelen die gebruikers aanspreken en waarde leveren. Design houdt rekening met de gebruikerservaring, het visuele ontwerp en de interactiemogelijkheden, terwijl strategie zich richt op het definiëren van de doelstellingen, het identificeren van de doelgroep en het bepalen van de juiste aanpak om de webapplicatie effectief te positioneren en te promoten. 

Ondersteuning en beheer

Wij bieden ondersteuning en beheer na de ontwikkeling van de webapplicatie. Wij begrijpen dat het succesvol implementeren van een webapplicatie slechts het begin is van een langdurig proces. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het beheren en optimaliseren van de webapplicatie, zodat deze blijft voldoen aan de steeds veranderende behoeften en de verwachtingen van de gebruikers. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw webapplicatie veilig, betrouwbaar en up-to-date blijft, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van je organisatie.

Cloud hosting

Premium hosting diensten in ons eigen groene datacenter in Nederland. Op maat voor elk online project.
Waar andere hosting diensten uitbesteden bezit Softdigital een uitgebreid server platform. Onze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor jouw site of applicatie en dubbel uitgevoerd zodat offline zijn uitgesloten is. Hosting van hoogst mogelijke kwaliteit en bereikte daarmee de afgelopen 5 jaar een uptime van 99,9% per jaar.
Lees meer over cloud hosting