Slimme software met impact.
Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en altijd op maat.

Ons team van specialisten ontwikkelt webapplicaties op maat met ondersteunende services en tools die het dagelijks leven van mens en organisatie succesvoller maken. Gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor elke organisatie in elke sector.

We begeleiden en ondersteunen en ontzorgen waar nodig. Wij werken voor kleine en grote organisaties. Onze aanpak is helder en krachtig. In 3 stappen naar het gewenste resultaat.

Onze werkwijze, jouw succes 

Webapplicatie op maat

Een webapplicatie op maat voor jouw bedrijf laten maken? Bij Softdigital zijn we gespecialiseerd in het omzetten van jouw ideeën naar praktische oplossingen die jouw zakelijke doelstellingen ondersteunen.

Samen werken we aan de ontwikkeling van krachtige en gebruiksvriendelijke webapplicaties en online platforms die jouw tijd besparen, handmatig werk verminderen en je omzet verhogen. Hierbij staat de eindgebruiker altijd centraal, zodat de webapplicatie volledig voldoet aan de behoeften van jouw medewerkers, klanten en leveranciers.

Meer over webapplicatie op maat
31

Slim software nabouwen

Je wilt je oude software vernieuwen met betaalbare software, maar het moet wel naadloos aansluiten op de vertrouwde processen en jouw manier van werken. Dat kan met het slim nabouwen van software. Wij maken deze software uniek voor jouw bedrijf. Modern, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

Meer over slim software nabouwen
api

Versterk je positie met een online portal

Wil je de service en kwaliteit van jouw organisatie verbeteren? Tijd besparen, slimmer communicerenmet je klanten, meer custome service of extra omzet genereren? Kies dan voor de ontwikkeling van een portal op maat en maak jouw organisatie 24/7 beschikbaar.

Meer over online portals
9

Complete e-Commerce oplossing

Een offline verkoopsproces vertalen naar online is geen eenvoudige stap. e-Commerce is zo veel meer dan een webshop en vraagt een andere aanpak dan offline. Laat je door ons meenemen langs een uitgestippeld traject om succesvol online zaken te doen, zowel B2C als B2B.

Meer over e-Commerce oplossingen
software producten

Wij ondersteunen 24x7

Ondersteuning en beheer zijn essentieel om de kwaliteit, veiligheid en prestaties van een webapplicatie te waarborgen. Ondersteuning omvat het oplossen van eventuele problemen, bugs of fouten die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de webapplicatie. Beheer omvat het updaten, verbeteren en optimaliseren van de webapplicatie om te voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van de gebruikers en de markt.

Ondersteuning en beheer zijn dus belangrijke aspecten van een webapplicatie, een goede ondersteuning en beheer maken het verschil in succes

Alles over ondersteuning en beheer
9