Ruim vertegenwoordigd

Met een solide reputatie van ruime vertegenwoordiging en een brede kennis van zaken hebben we ons gedurende meer dan 20 jaar ingezet voor diverse sectoren. Van de complexe wereld van de gezondheidszorg tot de dynamische vastgoedmarkt, en van de veeleisende industrie tot het transformerende onderwijslandschap en zelfs overheidsinstellingen, onze expertise reikt ver en breed. Onze reis door deze gevarieerde sectoren heeft ons een schat aan waardevolle ervaring opgeleverd, waardoor we in staat zijn om op een proactieve en strategische manier met de unieke uitdagingen binnen jouw specifieke sector om te gaan.

Groot- en detailhandel
Leden organisaties
Onderwijs
Logistiek
Zorg en welzijn
Bouw
Horeca
Non-profit
Zakelijke dienstverlening
Overheid
Industrie
Retail

Deskundige mensen

Ons team van deskundigen heeft een diepgaand begrip ontwikkeld van de complexe vraagstukken waarmee elke sector te maken heeft. We zijn niet alleen bekend met de oppervlakte, maar graven dieper om de fijnere nuances en complexiteiten te begrijpen die een verschil kunnen maken in het aanpakken van de problemen die zich voordoen. Met onze opgebouwde kennis en ervaring begrijpen we de unieke behoeften van elke branche en zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de doelen en ambities van onze klanten.

Onze werkwijze: 3xB-methode

Veel IT projecten lopen spaak en slagen er niet in om hun doelen te bereiken. Dat is zonde, want het kost de klant tijd en geld, en het ontwikkelteam motivatie en plezier. Bij Softdigita zorgen we ervoor dat dat niet gebeurt door onze eigen 3B-methode toe te passen.

Je kunt allereerst rekenen op deskundig advies. We zijn in staat om naar je te luisteren, zaken in kaart te brengen en helder uit te leggen wat wij voor jowu ontwikkelen, we handelen praktisch en efficiënt. Je praat altijd met één persoon met inhoudelijke en technische kennis. Wij werken Agile, waardoor je controle hebt over zowel de opdracht als het budget.

Lees alles over onze werkwijze
Recruitment platform
Interactief recruitment platform voor management functies
Bekijk case
Patiënt portaal
Patiëntportaal voor behandeling en onderzoek
Bekijk case
Mobiele trainings app
Mobiele App om supermarkt managers te trainen op risk-management
Bekijk case
Webshop product configurator
Kunststof kozijnen zelf samenstellen en bestellen met de online configurator
Bekijk case
Plan je videobelafspraak

Vul hiernaast op de planner je voorkeur in. Het kan vandaag nog, tot zo!

Liever direct contact?

Bel ons of stuur een e-mail.