Software producten die voor je werken

Onze producten zijn maatwerk oplossingen. Gebouwd met de huidige techniek en optimaal beveiligd. Onze producten ondersteunen en geven je ruimte om te ondernemen met meer concurrentiekracht.

Hier een greep uit de eindeloze toepassing van een webapplicatie.

Reserverings- en boekingssystemen worden gebruikt in verschillende branches om het proces van reserveren en boeken efficiënter en geautomatiseerd te maken voor zowel organisaties als klanten.

Reservering en boekings platform

Een zaaksysteem is een applicatie waarmee een organisatie werkprocessen digitaal kan organiseren. Hiermee hebben de medewerkers in de organisatie inzicht in de lopende zaken en de voortgang hiervan. Kern van een zaaksysteem is een manier om documenten te bundelen die met een zaak te maken hebben. Je richt vervolgens processen (workflows) in die ervoor zorgen dat de aanvragen van klanten (zaken) op een snelle en goede manier worden afgehandeld.

Backoffice & zaaksysteem

Een productconfigurator, ook bekend als een configurator, is een online programma waarmee klanten zelf hun product kunnen samenstellen. Je bent waarschijnlijk bekend met configurators voor het samenstellen van auto's of bijvoorbeeld het maken, bekijken, betalen en versturen van gepersonaliseerde ansichtkaarten.

Configurators zijn al geruime tijd een grote trend. Met name bekende merken en websites maken gebruik van configurators. Ze hebben ontdekt dat consumenten graag zelf keuzes maken en producten samenstellen die het beste aansluiten bij hun behoeften. 

Productconfigurator

Het is van groot belang voor elke ondernemer die producten of diensten online wil verkopen om een professionele webshop te laten maken. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde webshop kan namelijk een cruciale rol spelen in het succes van een bedrijf. Het opzetten van zo'n professionele webshop kan echter een uitdaging vormen, vooral wanneer men geen ervaring heeft met webdesign en -ontwikkeling.

Wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops die verkopen.

Webshop & e-Commerce

Een ledenadministratiesysteem is een softwaretoepassing die wordt gebruikt om ledeninformatie van een organisatie te beheren. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van de organisatie. Enkele manieren waarop een ledenadministratiesysteem kan worden ingezet is registratie en lidmaatschapsbeheer, communicatie en betrokkenheid van de leden, financieel beheer, gegevensanalyse en rapportage.

Ledenadministratie

Eén locatie voor iedereen: een geïntegreerd sociaal intranet! Een eigentijds sociaal intranet brengt mensen, informatie en processen samen. Het stelt zowel interne als externe leden van je organisatie in staat om intuïtief te communiceren, samen te werken en kennis te delen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Dit sociaal intranet is bovendien mobiel en zorgt voor maximale veiligheid.

Intranet

Wij creëren op maat gemaakte webapplicaties voor e-learning doeleinden. We bieden verschillende functionaliteiten aan, waaronder het afnemen van examens, het online begeleiden van individuen en het faciliteren van cursussen. Met onze oplossingen kunnen gebruikers moeiteloos examens maken, profiteren van gepersonaliseerde coaching op afstand en een complete cursuservaring volgen. Onze webapplicaties zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande e-learning platforms en bieden een scala aan interactieve en stimulerende functies. Of het nu gaat om het behalen van een certificaat, het verbeteren van vaardigheden of het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in een specifiek vakgebied, onze maatwerk webapplicaties bieden de perfecte ondersteuning voor een effectieve en efficiënte e-learning ervaring.

e-Learning

In de moderne wereld van vandaag zijn kassasystemen niet langer beperkt tot alleen de horecasector. Steeds meer bedrijven in diverse sectoren erkennen de voordelen van geautomatiseerde transactieverwerking en zijn op zoek naar op maat gemaakte kassasysteemoplossingen om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen. Of het nu gaat om een boetiek, een supermarkt, een fitnesscentrum of een spa, het hebben van een efficiƫnt en gebruiksvriendelijk kassasysteem kan een aanzienlijke impact hebben op de dagelijkse operaties en het succes van een bedrijf.

Kassaysteem (POS)