e-Commerce oplossing op maat
Veel meer dan een webshop alleen

Heb je producten of diensten te koop en wil je echte online sales en daarom geen standaard webshop. Dan helpen wij jou verder met een goed uitgekiend online sales-plan door de inzet van de juiste e-commerce oplossingen.

100% je eigen e-commerce software, geheel op maat ontwikkeld,exclusief voor jouw sales ambities.

E-commerce overstijgt het idee van alleen een online webshop; het is een allesomvattende benadering van zakendoen op het internet. Terwijl een webshop het meest zichtbare aspect is, vertegenwoordigt e-commerce een veel breder scala aan activiteiten en strategieën.

Een succesvolle e-commerce strategie omvat niet alleen de creatie van een aantrekkelijke en functionele online webshop, maar ook het begrip van klantgedrag, effectieve marketing, naadloze logistiek en geavanceerde data-analyse. Het gaat om het bieden van een complete, boeiende klantervaring vanaf het eerste contactpunt tot en met de aflevering van het product.

Kortom, e-commerce is een volledige zakelijke benadering die de digitale transformatie omarmt.

E-commerce, meer dan een webshop

Het design van een webshop is cruciaal voor de merkbeleving, customer journey en conversie. In plaats van kiezen voor een standaard template, dat vaak toch niet aansluit bij je wensen en ook nog eens dertien in het dozijn is, kun je met ons werken aan een echt uniek custom design. We denken graag mee over een design voor je e-commerce website, waar je 100% tevreden mee kunt zijn.

E-commerce met custom design

 • Online sales specialisten
 • Advies voor zowel B2C als B2B toepassingen
 • Verkoop van zowel producten als diensten
 • Beheerplatform voor eenvoudig dagelijks gebruik
 • Online catalogus, overzichts- en detailschermen met zoek filters
 • Verschillende prijsstructuren en kortingen
 • Gerelateerde producten en recent bekeken producten: upsales
 • Synchronisatie met je eigen productdatabase
 • Online voorraad - en beschikbaarheidsbeheer
 • Meertaligheid
 • Sociale media integratie
 • Uitgebreide klantenprofielen 
 • Online betaling
 • Voldoen aan AVG en Europese wetgeving
 • Verkopen aan verschillende europese landen
 • Koppeling aan CRM en de boekhouding
 • Alle vormen van marketing
 • Transport en logistieke integratie
 • Extra sales kanalen, als bol.com en marktplaats.nl

Wat wij kunnen en leveren

In een steeds competitievere e-commerceomgeving is het cruciaal om je producten aan een breder publiek te presenteren. Het integreren van extra verkoopkanalen, zoals Bol.com en Marktplaats.nl, kan een slimme strategie zijn om je verkoop te stimuleren en je merk zichtbaarheid te vergroten.

Bol.com: De grootste online winkel van Nederland
Bol.com is een van de meest prominente online marktplaatsen in Nederland. Het platform trekt miljoenen bezoekers per maand aan en biedt verkopers de kans om hun producten aan een breed publiek te presenteren. Door je assortiment op Bol.com aan te bieden, vergroot je niet alleen je potentiële klantenkring, maar profiteer je ook van het vertrouwen dat consumenten hebben in dit gevestigde e-commerceplatform.

Marktplaats.nl: Het vertrouwde platform voor tweedehands en nieuwe producten
Marktplaats.nl is al jarenlang een vertrouwd platform waar kopers en verkopers samenkomen voor zowel nieuwe als tweedehands producten. Het platform biedt een diverse marktplaats met een breed scala aan categorieën. Door je producten op Marktplaats.nl aan te bieden, bereik je een specifieke doelgroep die actief op zoek is naar koopjes en unieke items.

Optimaliseer je verkoop met extra kanalen zoals Bol.com en Marktplaats.nl

Een mobielvriendelijke webshop is essentieel daar het gebruik van smartphones en online winkelen blijft toenemen. 

In een mobielvriendelijke webshop geniet elke klant van een soepele ervaring gelijk een echt mobile app. De lay-out blijft consistent, voorkomt onhandige verschuivingen en zorgt ervoor dat alle functies, inclusief de koopknop, probleemloos werken op elk apparaat.

Een webshop die is geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten staat bekend als een responsive website. Deze past zich automatisch aan aan het gebruikte scherm, of het nu een laptop, smartphone of tablet is. Met een goede, mobielvriendelijke webshop wordt elk detail zorgvuldig afgestemd voor een optimale gebruikerservaring: knoppen functioneren goed, teksten zijn duidelijk leesbaar, elementen overlappen niet, en menu's blijven probleemloos werken. Alles is ontworpen om de bezoekerservaring te perfectioneren.

Een mobielvriendelijke webshop

Verkoop je complexe maatwerkproducten?

Voor het optimaliseren van het verkoopproces ontwikkelen wij op maat gemaakte productconfiguratoren op basis van ons eigen productconfiguratiesysteem. Met deze configurator kunnen willekeurige producten eenvoudig worden aangepast en geconfigureerd. Een webshop met een geïntegreerde productconfigurator is bij uitstek geschikt om zelfs de meest complexe producten op een eenvoudige en snelle manier te verkopen. Door gebruik te maken van een productconfigurator kan men snel en foutloos bestellen, en dit alles tegen de juiste prijs.

Deze geavanceerde tool verbetert niet alleen het gebruikersgemak, maar zorgt er ook voor dat klanten snel en efficiënt de producten kunnen samenstellen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Het resultaat is een gestroomlijnd verkoopproces dat zowel voor de klant als voor jouw bedrijf aanzienlijke voordelen biedt.

Webshop met product configurator

Voor je online webshop heb je de keuze uit diverse betaalmethoden. Aangezien het wettelijk niet is toegestaan om vooruitbetaling te eisen, is het aanbieden van iDEAL als enige betaaloptie niet mogelijk. Het is essentieel om klanten alternatieve mogelijkheden te bieden, zoals creditcard, PayPal, incasso of achteraf betalen. Wij leveren alle mogelijke betaal systemen voor Nederland, maar ook vor de meeste Europese landen.

Online betalen

Mobiele trainings app
Mobiele App om supermarkt managers te trainen op risk-management
Bekijk case
Recruitment platform
Interactief recruitment platform voor management functies
Bekijk case
Patiënt portaal
Patiëntportaal voor behandeling en onderzoek
Bekijk case
Webshop product configurator
Kunststof kozijnen zelf samenstellen en bestellen met de online configurator
Bekijk case

Vertel ons jouw verhaal

Heb je plannen voor e-commerce en hoe je die concreet kunt maken? Maka een vrijblijvende afspraak met ons, wij lujisteren naar jouw verhaal. Daarna zetten we concreet plan voor je op papier. Het beste van alles is dat deze service helemaal GRATIS is, zonder enige voorwaarden.

Om een afspraak te maken, kun je het onderstaande formulier invullen. We zullen binnen een dag contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Je kunt ons ook rechtstreeks bellen op het nummer 085-1301476

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je idee tot leven te brengen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

*Invullen vereist

Website laten maken