Websites

Bespaar tijd en geld met een slimme webapplicatie

Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpeld bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. 

U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en pc.

Software op maat die je verder helpt

Wilt u een webapplicatie op maat laten bouwen voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovatieve ideeën? Of werkt u met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van Nexxite.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ICT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten al jaren hun voordeel mee doen.

Wat en hoe

Een webapplicatie is een programma dat draait op internet en toegankelijk is via een webbrowser. Je hoeft het programma dus niet te downloaden. Je hebt de mogelijkheid om de gebruiker te laten inloggen of om de applicatie vrij te laten gebruiken.

De gegevens van de webapplicatie worden online opgeslagen. Zo beschik je overal over dezelfde gegevens, op ieder apparaat met een internetconnectie. Een webapplicatie brengt zo dus veel voordelen met zich mee!

Als je jouw klanten of medewerkers een extra dienst wenst aan te bieden in de vorm van een webapplicatie, dan krijgen wij dit zonder problemen voor elkaar! Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je wilt en dat jouw gebruikers er graag gebruik van maken.

Alleen maar voordelen

Alle toestellen
Je hoeft de software ook niet meer op ieder toestel te installeren. De gebruiker surft naar de browser en kan op eender welk toestel van de applicatie gebruik maken, zolang er een internetverbinding is.

Gemakkelijk up-to-date te houden
Doordat alles op een server draait, kan je heel gemakkelijk updates uitvoeren. De software wordt automatisch aangepast en jouw klanten en/of medewerkers hoeven zelf geen updates te installeren.

Meerdere gebruikers
Met een webapplicatie is het ook gemakkelijk om met meerdere personen tegelijk te werken. Alles wordt automatisch opgeslagen. Bovendien hoef je niet te wachten tot de andere persoon klaar is!

Een geweldig idee voor een webapplicatie?maar voordelen

Ons team kan jouw idee zonder problemen realiseren! Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je wilt en dat jouw gebruikers er graag gebruik van maken. Hoe kunnen wij jou helpen?