Hoe zit het met de back ups en veiligheid van mijn data

Bij Softdigital begrijpen we dat de veiligheid en integriteit van jouw data van het grootste belang zijn. Daarom nemen we geen enkel compromis als het gaat om dataveiligheid. We streven altijd naar het leveren van de beste bescherming voor jouw gegevens.

Voor de hosting van onze websites en webapplicaties werken we samen met Trans-IP, een gecertificeerde "Next-level managed hosting" partner. Trans-IP is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat al sinds 2003 actief is en gevestigd is in Leiden. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige en betrouwbare hostingoplossingen op basis van de nieuwste technologieën.

TransIP heeft door de jaren heen uitgebreide ervaring opgebouwd en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Ze werken alleen met topklasse hardware, bieden uitstekende persoonlijke service en hebben een no-nonsense mentaliteit. Bovendien kunnen ze snel schakelen indien nodig. TransIP is een ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd bedrijf. Ze hebben ook gecertificeerde datacenters die voldoen aan de ISO/IEC 27001-norm, de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Voor onze hosting maken we gebruik van twee datacenters, namelijk NorthC Amsterdam en Dataplace Alblasserdam. Deze datacenters functioneren volledig onafhankelijk van elkaar en zijn uitgerust met hun eigen stroom- en koelvoorzieningen. Hierdoor kunnen we maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid garanderen. Experts monitoren 24/7 alle informatie en kunnen snel en efficiënt reageren bij eventuele problemen.

Voor maximale veiligheid worden de backups van al onze diensten opgeslagen in beide datacenter volledig gescheiden van elkaar. Hierbij maken we gebruik van een eigen redundant glasvezelverbinding tussen de twee locaties. We maken dagelijks backups van alle data op onze servers, die tot één maand teruggaan. Je kunt erop vertrouwen dat jouw backups en data bij ons veilig zijn opgeslagen.

Bij SoftDigital streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden als het gaat om de veiligheid van hun data. We nemen de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en werken samen met gecertificeerde partners om ervoor te zorgen dat jouw data in veilige handen is.